Rejsegilde på Lemmingsvej i Dronninglund

Tilføjet 15.09.2020

Fredag den 11. september var der rejsegilde på otte nye boliger midt i Dronninglund på Lemmingsvej og Geråvej. Sundby-Hvorup Boligselskab har investeret 14 mio kroner i det nye projekt.

 

I sidste uge kunne Sundby-Hvorup Boligselskab holde rejsegilde på otte nye boliger på Geråvej og Lemmingsvej midt i Dronninglund. Boligerne er på henholdsvis 90 og 77 kvm og opført i blødstrøgne mursten og med tagpap. Der er carport/udhus og parkeringsplads til hver bolig. Hovedentreprenør har været Kjærsgaard & Simonsen fra Vodskov, mens Norconsult, Aalborg, har været arkitekt på det 14 mio. kroner dyre projekt.

 

Det er Sundby-Hvorup Boligforening, der står bag byggeriet, og det var da også foreningens direktør, Jens Erik Grøn, der tog ordet ved rejsegildet.

- Det er gået godt og hurtigt med disse huse, sagde direktøren henvendt til håndværkerne.

- Man kan jo også sige, at I har øvet jer, for I har inden for de seneste år bygget 44 boliger for os i Vester Hassing og Gandrup. Det har I gjort godt, og vi er super tilfredse med jer. Beboerne har testet boligerne i virkeligheden, så eksamen er bestået, og det med 10 med pil opad. Dronninglund er en dejlig by, der har det hele, og med motorvejen tæt på og hyppige busforbindelser tiltrækker den nye familier. Vi vil gerne understøtte denne positive udvikling, så vi er klar til flere boliger med den efterspørgsel, der er her i byen. Alle otte lejligheder er for længe siden udlejet, sagde direktør Jens Erik Grøn, der også oplyste, at næste store projekt i Dronninglund bliver en renovering af Blåbærhaven. Her skal der bl.a. lægges nyt tag på.

 

Ved rejsegildet var flere af de kommende beboere mødt op. En af dem var Karin Jensen, der regner med at flytte ind 1. december.

- Jeg glæder mig så meget, og jeg kigger forbi hver eneste dag for at se, hvor langt de nu er nået. Det bliver godt, sagde hun ved rejsegildet.

 

2

Karin Jensen foran sin nye bolig, som hun flytter ind i 1. december. Hun ses her sammen med tømrer Thomas Aagaard, der arbejder på byggeriet.

 

Læs hele artiklen i Dronninglund avis ved at klikke på billedet nedenfor:

 

3

4 

 

 

 

 


« Gå tilbage