Nyhedsbrev nr 7 - afd 22

Tilføjet 21.08.2019

Den 28. februar stemte beboerne i afdelingen ja til renoveringsprojektet i afdeling 22. Forud for mødet havde flere beboere været skeptiske, og første oplæg til helhedsplan blev i januar ikke godkendt af beboerne. Men efter et god og konstruktiv proces med afdelingsbestyrelsen og i særdeleshed et godt ekstraordinært afdelingsmøde i februar blev helhedsplanen godkendt med 19 ja-stemmer og blot 2 nej-stemmer.


Efter det ekstraordinære afdelingsmøde i februar har boligselskabets teknikere derfor arbejdet videre med projektet, så Aalborg Kommune her i august kan godkende det foreløbige budget.


Herefter sendes håndværkeropgaverne i licitation (efter planen til september), og så venter vi spændt og krydser fingre for, at budgettet holder. Renoveringen kan kun igangsættes, hvis budgettet holder sig inden for de huslejestigninger, som beboerne godkendte på mødet i februar.


Det er altså en spændende tid, vi går i møde, og vi vil derfor gerne orientere yderligere om renoveringsprojektet på det ordinære afdelingsmøde, onsdag den 28. august.

 

Hele nyhedsbrevet kan læses ved at klikke på linket HER eller klikke på billedet.

 

Forside Nyhedsbrev Nr7 I Afd22


« Gå tilbage