Nyhedsbrev nr 6 - afd 10

Tilføjet 22.08.2019

Vi er nødt til at være tålmodige.


Igen er der gået et år, uden at vi kan sætte gang i renoveringen af afdeling 10. Forklaringen er fortsat, at sagsbehandlingen i Landsbyggefonden – der skal være med til at betale for renoveringen – trækker ud.


Mange af jer har formentlig fulgt med i debatten og skriverierne om udsatte boligområder. Og selv om vi heldigvis ikke er i nærheden af den slags problemer, så er mange af Landsbyggefondens ressourcer (både mandskab og penge) i øjeblikket sendt i retning af disse udsatte områder. Derfor er vi kort  fortalt ’røget bagud i køen’.


Landsbyggefonden er dog i øjeblikket i gang med at udarbejde en rapport, der skal dokumentere, at renoveringsbehovet i ’almindelige’ boligblokke også er stort. Og at det vil være rettidig omhu, at politikerne giver fonden mulighed for at støtte disse projekter.


Vi bakker selvfølgelig op om dette arbejde og håber, at der er skabt fornyet fokus på vores renoveringsprojekt i afdeling 10.

Mød op til afdelingsmødet, torsdag den 29. august. Det er her, du kan få mere at vide om, hvad der sker i afdelingen. Vi har igen i år sat orientering om renoveringsprojektet på dagsordenen og har
inviteret vores tekniske rådgivere, der vil uddybe status og i øvrigt kan svare på spørgsmål om projektet.

 

Læs hele nyhedsbrevet ved at trykke HER eller at trykke på billedet.

 

Forside Nyhedsbrev Nr6 I Afd10


« Gå tilbage