Nyhedsbrev nr 5 - afd 61

Tilføjet 14.08.2019

ULVEN KOMMER…


Man fristes lidt til at bruge det gamle ordsprog, når man skal orientere om renoveringen af boligerne på Bøgevej. Sidst vi skrev om tagudskftningen mv på Bøgevej, var tidshorisonten, at arbejdet kune gå i gang i sommerperioden. Men sådan skulle det altså ikke gå. Foråret gik med at udarbejde udbudsmateriale, så vi kunne sende opgaven i licitation, og kort før sommerferien modtog vi tilbudene.


Den glædelige nyhed er, at tilbudene holder sig omkring vores budget, så vi kan fortsætte processen. Næste skridt er, at Aalborg Kommune og Landsbyggefonden (som jo yder et stort tilskud til renoveringsarbejdet) skal godkende budgettet. Det kommer til at ske inden for de næste måneder. Og så – ja, så kan vi endelig gå i gang med tagudskiftning, renovering af altangang og opførelse af nye altaner på ’højhuset’.


Med fare for, at nogen råber ’ulven kommer’ - så vover vi altså pelsen og går nu efter, at arbejdet kan komme i gang sidst på året.


Vil du høre mere om renoveringsprojektet, så mød op på afdelingsmødet mandag den 19. august, hvor vi har sat tid af til emnet.

Du kan læse hele nyedsbrevet ved at klikke på linket HER eller på billedet.

 

Forside Nyhedsbrev Nr7 I Afd61


« Gå tilbage