Nye familieboliger i Vester Hassing

Tilføjet 24.05.2016

Opførelse af 10 nye familieboliger på Ved Jernbanen i Vester Hassing.

Med naturskøn beliggenhed, kort afstand til Aalborg og en moderne indretning forventes der rift om de 10 nye familieboliger, som i sommeren 2017 står klar til indflytning på adressen Ved Jernbanen i Vester Hassing. Boligerne, i form af fem dobbelthuse, opføres af Sundby-Hvorup Boligselskab. De bliver på henholdsvis 90 og 100 kvadratmeter, og det samlede budget er på 20 millioner kroner.

- Vi oplever en stor efterspørgsel efter attraktive, velindrettede familieboliger til en fornuftig husleje. Dobbelthusene i Vester Hassing vil netop opfylde de behov, som eksempelvis en nyetableret familie har, siger direktør Jens Erik Grøn.
Sundby-Hvorup Boligselskab har de senere år opført flere familieboliger i omegnsbyerne nord og øst for Aalborg. Boligerne tiltrækker foruden nyetablerede familier også par, der har solgt deres hus, og som nu ønsker en velindrettet bolig med højt serviceniveau.

- Vi er glade for, at Aalborg Kommune bakker op om udviklingen af oplandsbyerne, der er en vigtig del af et sammenhængende og velfungerende boligmarked. En by som Vester Hassing har velfungerende skole og dagsinstitutioner og et aktivt foreningsliv, ikke mindst omkring idrætshallen. Gode dagligvarebutikker og hyppige busforbindelser til Aalborg er også med til at løfte Vester Hassing. Ved at tiltrække nye familier til byen, kan vi være med til at understøtte den positive udvikling, siger Jens Erik Grøn.

Dobbelthusene får gennemlyste køkkenalrum og stue samt bryggers og velindrettede værelser. Boligerne bliver opført i en mørk tegl og med ståltag. Samtidig er der tænkt på de kommende lejere idet carport og skur bliver beklædt med sortmalet Thermowood, så der vil være minimalt vedligehold af de udvendige overflader på boligerne.


>> De nye boliger udlejes via BoiAalborg. For at komme i betragtning til boligerne skal den nuværende afdeling i Vester Hassing tilføjes til dine boligønsker.

 

SBH Dobbelthuse Til Gandrup Vester Hassing Mailvenlig Str


« Gå tilbage