Medarbejdere på opfølgningsmøde/kursus

Tilføjet 12.02.2019

Der stilles løbende krav til os fra vores omverden, og det kræver, at vi udvikler os. Derfor var alle medarbejdere i Sundby-Hvorup Boligselskab på uddannelse i 2017/2018.

Boligselskabet har i en periode arbejdet med effektiviseringer, og nu er vi klar til næste trin, hvor der vil være fokus på yderligere udvikling af organisationen – det gælder både ledere og medarbejdere.

Uddannelsesforløbet var på 5 dage og var med udgangspunkt i vores hverdag og skulle give hver enkelt af os et større indblik i hele organisationen, men også større selvindsigt med det mål at tage initiativ til løsninger, medindflydelse og dermed arbejdsglæde i det daglige samarbejde. Vi skal arbejde med en fælles ”os-kultur”, hvor vi ser på udvikling, som et plus for os alle.

Nu er der gået et års tid siden vi afholdt sidste kursusdag og mange af de ting vi lærte på kursuset har været afprøvet i hverdagen.

Nu bliver der kørt opfølgningsforløb, fordelt på de grupper/søjler der var sammen på kursus. Her taler man lidt om hvad man har brugt af de ting man lærte, hvordan man kan bruge det endnu mere i hverdagen og om der er nogle udfordringer man skal rette noget mere indsat imod i 2019.

Der vil med jævne mellemrum blive holdt disse gruppe/søjle møder på tværs af arbejdsopgaver i hverdagen. Møderne kan også bruges til at snakke om aktuelle emner som f.eks. nye programmer der bruges i hverdagen, nye tiltag som indflyttersyn, persondata osv. Alle emner som kan berøre andre end lige den der sidder med det, kan blive taget op i dette forum.

I dag er det Lindholm gruppen/søjlen som holder møde.

 

IMG 1841IMG 1842IMG 1843

IMG 3492PlusIMG 3494Plus


« Gå tilbage