Klubaktiviteter lukket ned pga COVID19

Tilføjet 23.11.2020

Information vedr. COVID19 og klubaktiviteter:

 

Hermed en kort opdateret Information vedr. COVID19. Vi har modtaget henvendelser vedr. om nedlukningen af klubberne kunne ophæves i forbindelse med, at nogle restriktioner blev ophævet i Nordjylland,.

 

Som I nok alle ved, så er smittetrykket i Danmark og resten af verden stadigt højt. I fredags blev regeringens forsamlingsforbud på max 10 personer forlænget. Dette ind til videre frem til 13. december 2020.

 

I denne forbindelse er der taget en beslutning i Sundby-Hvorup Boligselskab om, at vi fastholder lukningen for all klubaktivitet i boligselskabets lokaler ind til videre. Når situationen i Nordjylland og Danmark ser bedre ud, vil I høre fra os.

 

Vi ved godt, at dette er et indgreb i mange menneskers hverdag, mange føler sig ensomme og mange lider afsavn fordi de ikke kan mødes med de mennesker de plejer. Dette er vi selvfølgeligt meget kede af, da vi ved hvad klubberne betyder for dem der er medlem af dem.  

 

Som boligselskab følger vi dog et forsigtighedsprincippet og tør ikke tage chancer, når det gælder beboernes sikkerhed og helbrede.

 

Derfor har vi behov for, at I alle sørger for, at klubaktiviteterne bliver lukket ned indtil videre. Dette med omgående virkning.

 

Vi håber på jeres forståelse, og på at vi snart kan komme ud på den anden side af denne pandemi. 

 

Vh

Sundby-Hvorup Boligselskab

 

Aflyst


« Gå tilbage